Referenssit – verkkosivustosi luotettavin sisältö

Luottamus helpottaa ostopäätösten tekoa

Asiakkaittesi suositukset lisäävät merkittävästi luottamusta.

“Arvokkain mahdollinen luottamuksen rakennusaine on asiakkaan suositus. Silloin asiakas luottaa yritykseen niin paljon, että hän uskaltaa panna sen puolesta peliin oman uskottavuutensa ja maineensa”, kertoo Halti Oy:n toimitusjohtaja Jukka-Pekka Vuori  Boardman 2020 -sivulla
Verkkosivuillasi olevat laadukkaat referenssit lisäävät luottamusta. Sivustosi vierailija uskoo enemmän tyytyväisen asiakkaasi kertomaan kuin omaasi. Asiakkaasi suositus tekee yritykseltäsi ostamisen helpommaksi.

Millaisia ovat toimivat referenssit ja suositukset?

Aidon ja toimivan referenssin takaa löytyy ihminen, joka kertoo hyötyneensä palveluistasi. Hyödyllisimmät referenssit vetävät puoleensa parhaiden asiakkaittesi kaltaisia uusia asiakkaita. Potentiaalinen uusi asiakas voi samaistua suosittelevien asiakkaittesi kertomaan.

Listaus asiakkaistasi, kuvat töistäsi tai asiakkaittesi logot verkkosivuillasi eivät ole vahvimpia referenssejä. Vahvimmat referenssit ja suosittelut ovat aitojen asiakkaiden haastattelujen ja kokemusten perusteella kirjoittettuja tarinoita. Niiden alla on oikean ihmisen nimi.

Miten saat helposti laadukkaita referenssejä?

Jos haluat tietää miten saat vaivattomasti laadukkaita, myyntiäsi edistäviä referenssejä ja suositteluja niin tutustu referenssien ja suosittelujen hankintaan.

Jari Peltola

Ei kommentteja vielä.

Kommentoi

You must be Kirjautunut to post a comment.