Mitä on vapauttava liiketoiminta?

Vapauttava liiketoiminta helpottaa yrittäjän elämää

Vapauttava liiketoiminta on yritystoimintaa, joka pyörii ilman päivittäistä työpanostasi. Se rullaa ja tuottaa vaikka olisit hiukan pidempäänkin vapaalla.

Stressi vähenee kun kaikki ei ole sinun varassasi. Vapauttava liiketoiminta tarjoaa mahdollisuuksia tehdä niitä asioita, joista nautit ja joissa olet parhaimmillasi.

Yrityksen on tarkoitus palvella yrittäjää

Yrittäminen on parhaimmillaan palkitsevaa. Saat työskennellä sinulle merkityksellisten asioiden ja ihmisten parissa, sillä tavalla ja silloin kun haluat. Ja siitä vielä maksetaan. Useimmilla tilanne ei kuitenkaan ole ihan näin auvoinen. Paljon lähemmäs tuota tilannetta on kuitenkin mahdollisuus päästä.

Oletko yrityksesi ylityöllistetyin työntekijä?

Oletko yrityksesi palveluksessa vai palveleeko se sinua? Usein yrittäjä tai yrittäjän perheenjäsenet päätyvät huolehtimaan toimistotöistä, nettisivujen teosta ja päivityksistä, ohjelmistojen ja laitteiden hankinnoista, ylläpidosta ja vikatilanteiden selvittelyistä, laskutuksesta ja kirjanpidosta, siivouksesta, kunnossapidosta jne… tiedät kyllä. Edellä mainittu ei tainnut olla haaveesi yritystäsi perustettaessa?

Yrityksen perustamisen tarkoitus on kai ollut ennemminkin tehdä vapaasti asioita, jotka ovat sinulle mielekkäitä, ja ansaita siinä sivussa kohtuullinen toimeentulo tai peräti vaurastua. Vapauttava liiketoiminta on sellaista yritystoimintaa, josta alunperin haaveilit.

Vapaus uudelleen-organisoida, automatisoida ja ulkoistaa

Yrittäjänä voit onneksi päättää mitä teet itse ja minkä voit jättää tekemättä, tehdä tehokkaammin tai teettää muilla. Fiksusti muilla teettäminen ei ole liian kallistakaan. Nykyisin on paljon yrittäjän elämää helpottavia palveluja ja muita keinoja, jotka mahdollistavat yrittäjän keskittymisen tuottavampiin ja mielekkäämpiin tehtäviin.

Vapaus keskittyä siihen, missä olet parhaimmillasi

Yrittäjän vapautta on siirtää käsistäsi ne asiat, joissa et ole parhaimmillasi. Kun keskityt innostaviin, itselle parhaiten sopiviin tehtäviin liiketoiminnasta muodostuu tuottavampaa. Kasvava tuottavuus tarjoaa sinulle aikaa ja rahaa nauttia elämästä.

Vapauttava liiketoiminta lisää yrittäjän vapautta ja hyvinvointia

Vapauttava liiketoiminta tarjoaa sinulle aikaa ja rahaa nauttia elämästä niin työssä kuin sen ulkopuolella. Vapauttava liiketoiminta edistää sinun, läheistesi ja yrityksesi hyvinvointia.

 

 

Comments are closed.