Aidot suosittelut ja referenssit ulkopuolisen haastattelemana

Viestipajan aidot suosittelut ja referenssit

Aiemmin sivuiltamme puuttui suosittelut ja referenssit tehdyistä töistä ja asiakkaiden kokemuksista. Oikeastaan kaipasin myös rehellistä, kaunistelematonta palautetta asiakkailta. Kun sitä uskoo omaan työhönsä, niin referenssi-haastattelujen teettämisessä ei arveluttanut mikään.

Vapauttamo on haastatellut asiakkaat, kysynyt heidän kokemuksiaan ja kirjoittanut suosittelut. Tekstit on vielä hyväksytetty meillä ja asiakkaalla. Näin asiakas pääsee antamaan aidon lausuntonsa ja tarkistamaan kirjoituksen vielä ennen julkaisua. Tämä on ollut mielestäni hyvä järjestely.

Se on hyvä, että referenssejä on useammalta paikkakunnalta ja erityyppisiltä asiakkailta. Voisi ehkä kysyä suositteluja vielä useammalta autoliike-asiakkaaltammekin.

Se, että haastattelun tekee ulkopuolinen taho, tekee varmaankin asiakkaalle helpommmaksi vastata todenmukaisesti. Asiakkaan ei tarvitse olla muka-tyytyväinen autonsa varusteluun ja palveluun, vaan hän voi sanoa asiat suoremmin kuin hän ehkä sanoisi meille. Näin asiakkaalta voi saada tietoa myös kehittämistä kaipaavista asioista. Ulkopuolinen haastattelija saattaa esittää kysymyksiä, joita ei välttämättä itse huomaisi kysyä.

Referenssien hankkiminen näin on äärimmäisen näppärää. Itsellä kun ei ole taipumusta sen enempää haastattelujen tekemiseen kuin niiden kirjaamiseenkaan.

Suosittelen Vapauttamon palveluja ilman muuta muillekin.

Markku Salo
Toimitusjohtaja
Viestipaja Oy
Puh: 03 – 7818 370
www.viestipaja.fi

Ei kommentteja vielä.

Kommentoi

You must be Kirjautunut to post a comment.