Yrittäjän vapausvalmennus

Varaa pitää rennosti vapaata

Haluaisitko viettää kunnon kesäloman? Vieläpä ilman stressiä? Yrittäjän vapausvalmennuksen avulla tämä on mahdollista sinullekin.

Vapauttava liiketoiminta on vähemmän riippuvainen sinusta. Se tarjoaa sinulle enemmän aikaa siihen mikä tärkeintä ja tuottavinta. Kun saat kunnon tuoton siitä mitä teet, voi pitää välillä vapaata. Haluaisitko pitää vihdoin kunnon loman?

Ota yhteyttä niin aloitetaan kadonneen vapauden metsästys!

Vähemmän kiirettä ja stressiä 

Autan sinua vapautumaan kiireisestä tai stressaantuneesta yrittäjästä vapauttavan liiketoiminnan pyörittäjäksi. Tämä ei tapahdu hetkessä, mutta jo seuraava lomakausi voi olla sinullekin vapauttavaa aikaa.

Firma ei kaadu kun olet lomalla

Kehitämme kanssasi bisnestä, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden pitää välillä vapaata ilman, että firma menee kuralle. Bisnest, joka ei ole täysin riippuvainen sinusta, on myös myytävissä hyvään hintaan. 

Vapauttavan bisneksen saa myös myytyä

Autamme muotoilemaan yrityksestäsi pala kerrallaan myytävissä olevaa liiketoimintaa. Yrittäjyys loppuu kaikilta joskus, yrityksen ei tarvitse loppua jos se on muutakin kuin sinun osaamisesi.  

Vapauttava bisnes on myytävissä jos ja kun haluat siitä jonain päivänä luopua. Valmistautuminen liiketoimintasi myyntiin kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ennen aiottua myyntihetkeä. Tilanteestasi riippuen tämä voi tarkoittaa kuukausia tai vuosia. Ota yhteyttää niin tutkaillaan yrityksesi tilannetta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

 

 

Comments are closed.